Unknown 25

Om Trondheim Areal


Trondheim er landets teknologi- og student-hovedstad. Byen opplever jevn vekst og tilflytning. Samtidig står næringslivet på flere ben og er ikke tungt giret mot hvordan oljeprisen utvikler seg. Markedet for næringseiendom er under utvikling og primært preget av lokale aktører. I sum et meget spennende investeringsklima. Trondheim Areal AS ble i sin tid etablert opp for å kapitalisere på dette. Lerka Eiendom AS er nest største eier, forvalter og utvikler av Trondheim Areal AS. Vi har lagt stein på stein, tar nå noen nye grep og gleder oss til å jobbe videre med å utvikle selskapet, samt bidra til å legge til rette for det fantastiske næringslivet i byen.

Vi jobber for å samle bedrifter som komplimenterer hverandre i samme område – og under samme tak. Gjennom smart arealbruk og ny eiendomsteknologi skal vi i årene fremover lykkes med å legge til rette for interaksjon og synergieffekter i det vi kaller kompetanseklustere. 

Les mer om vårt DNA.

Våre viktigste prosjekter:

Origo Tunga


Et bankende hjerte i en ny og levende bydel

Fra å være et industripreget område skal vi utvikle Tunga til å bli et levende sentrum med fokus på miljø og nye teknologiske løsninger!

Det skal bygges over 10.000 boliger i området, og i sentrum finner du Orgio Tunga. Her vil vi samle komplimenterende kompetanse i næringslivet, og bruke ny teknologi til å optimalisere utvikling og forvaltning.

Vinnerbidraget fra arkitektkonkurransen markerer starten. Nå begynner vi arbeidet med å skape et bankende hjerte i vår nye bydel, sammen med kommunen og befolkningen.

Origo Tunga Small Medium Large Oslo Works Edit 36 Mindre

Trondheim Innovation Center


Startskuddet for satsingen på kompetanseklustere

Våren 2022 ervervet vi en av byens mest spennende næringseiendommer. Trondheim Innovation Center er et «powerhouse» som huser unik kompetanse og fantastiske talenter i viktige bedrifter for regionen som Nordic Semiconductor, Telenor og Cowi.

Dette markerte startskuddet for vår satsing på kompetanseklustere. Tomten har kort avstand til sentrum, NTNU/SINTEF og et stort utviklingspotensial. Om få år får vi også Ocean Space Centre vegg i vegg.

6.4 Picture Of The Property Drone Image No 2